Welkom

In den beginne was het Woord
Johannes 1:1

Je bent goed in je vak, je weet wat je wilt, maar schrijven is je ding niet. Of je doet het wel graag en je kunt het ook wel redelijk, maar je hebt er de tijd niet voor. Dan ben je hier aan een goed adres.

Je hebt bijvoorbeeld een copywriter nodig. Iemand die goede teksten voor je kan schrijven. Niet alleen maar snoeiharde reclame, maar ook de dagelijkse kost. Een brochure of een persbericht. Webteksten, een intro voor een bundel, een tekst voor een educatief dossier en een afgeleid promoberichtje.

Misschien heb je wel een herschrijver nodig, iemand die aan rewriting doet. Die een droog rapport kan omturnen tot iets leesbaars. Die je webteksten nakijkt voor ze online gaan. Die van een foldertekst een kant-en-klaar persartikel kan maken, of een dossier kan inkorten tot een presentatie. Iemand die een voice-over voor een video kan herschrijven tot hij helder en aangenaam klinkt.

Of een redacteur of projectmanager, die een publicatieproject voor je kan coördineren. Die auteurs kan aansturen, teksten verzamelen en redigeren, terugkoppelen met alle betrokkenen, de boel in vertaling geven en de contacten met je vormgever onderhouden.

Je wilt gewoon eens iemand, een vakmens, die met een professioneel oog naar je teksten kijkt. Een eindredacteur, zeg maar. Want je teksten zijn op zich wel goed, inhoudelijk verantwoord en zo, maar er zit geen schwung in. Ze zijn niet sexy genoeg.

Welkom bij de tekstchirurg!